Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters Tjänster

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter, eller Scuba Divers som vi också kallas, är beläget i Göteborg och tillhandahåller tjänster inom Dykning. Det är allt från att laga torrdräkter och våtdäkter i form av halstätningsbyte, kedjebyte, manchettbyte eller limning av kedja eller boots till dykutfärder, luftfyllning och en välsorterad butik med ett sortiment från marknadsledande leverantörer så som Waterproof, Tusa, Aqualung, Santi, Mares, Apeks, Viking, Nothern Diver, Big Blue, Nanight, Xdeep, Dir Zone, Agir, m.fl.

 

Utfärder ihop med Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter

När man åker ut för att dyka brukar man kalla det för en utfärd eller dykutfärd. Det är en ganska enkel process där man träffas och tillsammans åker till en dykplats och dyker. på Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter har vi som mål att under högsäsongen arrangera utfärder varannan söndag. Då åker vi tillsammans antingen upp till Gullmarsfjorden eller försöker åka med någon båt någonstans för bästa upplevelse.

 

Resor ihop med Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter

Det enda som kanske är bättre än en utfärd för dykning är en resa. Varje år arrangerar Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter en eller ett par resor till antingen exotiska eller mindre exotiska platser. Det kan vara allt från en helg till flera veckor.

 

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters verkstad

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters (Scuba Divers) har en väl fungerade dräktverkstad för att laga eller modifiera torrdräkter eller våtdräkter. Några exempel på vanliga arbeten vi utför är byte av halstätning, byte av handledstäning (manchetter), montering av ringsystem för torrhandskar, limning av kedja, renovering av ventiler eller om ni bara behöver provtrycka er dräkt för att hitta eventuella läckor kan vi även hjälpa till med detta.

 

Luftfyllning som erbjuds utav Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters (Scuba Divers) har en Poseidon Kompressor tillverkad 1986 och den är kopplad till 5st bankflaskor där vi kan fylla 200bars-, 232bars- samt 300bars flaskor i alla dess dimensioner.
Vanliga storlekar på flaskor inom apparatdykning kan vara följande:

  • 12Lx232bar
  • 10Lx232bar
  • 10Lx300bar
  • Dubbel tolvor (2x12Lx232bar)

För den hängivne dykaren kan vi erbjuda ett medlemskort (kalenderår) som ger dig fri lyftfyllning.

 

Hyra utrustning utav Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter

Översiktsbild över komplett dykutrustning

Översiktsbild över komplett dykutrustning


Hos Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters, Scuba Divers, är det enkelt att hyra utrustning. Vi har komplett utrustning såväl som om du är ute efter enbart enstaka artiklar.

Comments are closed.